Cabane A Frame: Refugiul Romantic pentru Cupluri la Câmpulung Chalet

Câmpulung Chalet

Câmpulung Chalet, situat în idilicul Bughea de Sus, este destinația ideală pentru cuplurile care doresc să se bucure de o evadare romantică. Sub îndrumarea lui Sorin Pastramă, acest loc oferă un cadru intim și servicii de top pentru a crea amintiri de neuitat.

Descrierea Locației

Câmpulung Chalet se află într-o regiune montană pitorească, înconjurată de păduri și peisaje naturale spectaculoase. Atmosfera liniștită și aerul curat fac din acest loc un refugiu perfect pentru cuplurile care doresc să se relaxeze și să se reconecteze. Peisajele de poveste și liniștea naturii oferă un cadru ideal pentru a petrece timp de calitate împreună.

Activități pentru Cupluri

Plimbări Romantice

 • Trasee de drumeție: Câmpulung Chalet oferă acces la diverse trasee de drumeție care sunt perfecte pentru plimbări romantice. Fie că alegeți să explorați pădurile sau să urcați pe vârfurile montane, fiecare traseu oferă priveliști spectaculoase și oportunități de a vă bucura de natură.
 • Plimbări prin pădure: Pădurile din jurul chaletului sunt perfecte pentru plimbări liniștite, unde puteți admira flora și fauna locală și vă puteți bucura de liniștea naturii.

Excursii cu Bicicleta

 • Închiriere biciclete: Cuplurile pot închiria biciclete din zonă și pot explora traseele montane pitorești împreună. Aceste excursii sunt o modalitate minunată de a descoperi peisajele și de a petrece timp activ în aer liber.

Plimbări cu Sania

 • Plimbări de iarnă: În timpul iernii, plimbările cu sania trase de cai sunt o activitate deosebit de populară și romantică. Aceste plimbări oferă o experiență de neuitat, în care vă puteți bucura de peisajele de iarnă și de atmosfera de poveste.

Facilități de Relaxare

Ciubăr

  • Relaxare totală: După o zi activă, cuplurile se pot relaxa în ciubărul cu apă caldă. Aceste facilități oferă o modalitate excelentă de a vă detensiona și de a vă bucura de momente de intimitate.
 • Saună: Oferă o experiență de relaxare profundă și detoxifiere. Temperaturile ridicate din saună ajută la deschiderea porilor și la eliminarea toxinelor din corp, contribuind la o stare generală de bine.

 

Gastronomie Romantică

Cină Romantică

Experiență culinară

 • Oaspeții de la Câmpulung Chalet pot organiza o cină romantică, savurând preparate tradiționale gătite cu ingrediente locale de cea mai bună calitate. Atmosfera intimă și serviciul deosebit adaugă un farmec aparte acestei experiențe culinare, perfectă pentru cupluri care doresc să petreacă momente speciale împreună.

Mic Dejun în Cameră

Mic dejun delicios

 • Savurați un mic dejun delicios servit direct în cabana voastră pentru un început de zi perfect. Bucurați-vă de produse proaspete și preparate tradiționale fără a părăsi confortul cabanei. Această opțiune oferă intimitate și comoditate, transformând diminețile într-un moment de răsfăț.

Vinuri Locale

Selecție de vinuri

 • Pentru a completa mesele romantice, oaspeții pot alege dintr-o selecție de vinuri locale. Degustați vinuri de calitate și savurați aromele autentice ale regiunii, bucurându-vă de momente speciale alături de partenerul vostru. Această experiență adaugă un plus de eleganță și rafinament sejurului vostru la Câmpulung Chalet

 

Testimoniale și Recenzii

Cuplurile care au ales Câmpulung Chalet pentru evadările lor romantice au lăsat recenzii entuziaste:

 • „Am avut parte de un weekend romantic de neuitat. Locul este superb, iar serviciile sunt excelente.” – Ana, București
 • „Atmosfera și facilitățile sunt perfecte pentru o escapadă romantică. Recomandăm cu drag!” – Bogdan, Cluj-Napoca

Sfatul lui Sorin Pastramă

Sorin Pastramă încurajează cuplurile să profite de pachetele romantice oferite și să își planifice activitățile pentru a avea parte de o experiență completă și memorabilă. „Câmpulung Chalet este locul ideal pentru a crea amintiri frumoase împreună”, spune Sorin.

Contact și Rezervări

Pentru mai multe informații despre pachetele romantice și pentru a face o rezervare, vizitați Câmpulung Chalet sau contactați echipa la numărul de telefon +40 766 669 966 sau prin email la campulungchalet@gmail.com. Echipa noastră este gata să vă ajute să planificați o evadare romantică perfectă.

Articol realizat de EkoGroup.ro

Articole Recente