Eko Group Își Extinde Echipa de Vânzări: Angajăm 30 de Specialiști în 2024-2025

București, România – Eko Group, un lider recunoscut în inovația digitală și tehnologiile emergente, anunță planul său de extindere semnificativă a echipei de vânzări pentru perioada 2024-2025. Compania este în căutarea a 30 de specialiști în vânzările de advertising, atât juniori, cât și seniori, pentru a se alătura unui departament dinamic și orientat spre succes.

Descrierea Rolului

Eko Group își propune să atragă profesioniști pasionați de tehnologie și inovație, care sunt gata să transforme provocările în oportunități și să crească profesional într-un mediu energic, susținut de cele mai noi tehnologii bazate pe inteligență artificială.

Responsabilități Cheie

  • Preluarea și Transformarea Lead-urilor de Clienți: Vei prelua lead-urile generate automat de aplicația noastră Eko Group, bazată pe inteligență artificială. Aproximativ 50-60% din lead-uri vor fi servite direct, iar rolul tău va fi să le convertești eficient în contracte.
  • Menținerea și Dezvoltarea Relațiilor cu Clienții: Asigură-te că clienții beneficiază de soluțiile noastre publicitare pentru a-și maximiza rezultatele, dezvoltând relații solide și durabile.
  • Învățare Continuă în AI: Aplicația Eko Group de generare de lead-uri se bazează exclusiv pe inteligență artificială, oferindu-ți ocazia de a învăța zilnic lucruri noi în domeniul AI.

Cerințe

Eko Group caută atât specialiști juniori, cât și seniori, cu o pasiune pentru vânzările de advertising și o dorință puternică de a învăța și de a se dezvolta într-un mediu inovativ. Abilitatea de a lucra eficient cu instrumente bazate pe AI și de a converti lead-urile în contracte este esențială.

Beneficii și Oportunități

  • Mediu de Lucru Modern: Vei lucra într-un mediu modern unde tehnologia AI joacă un rol cheie în generarea de oportunități.
  • Comisioane și Bonusuri: Beneficiezi de un comision de 5% din vânzările lunare și un bonus de 10% pentru vânzările generate de la clienții care achită factura în avans pentru minim 6-12 luni de servicii Eko Group.
  • Servicii Unice: Eko Group oferă 6 servicii unice în proporție de 95%, permițând o mare flexibilitate în oferirea de gratuități, termene de plată extinse și alte strategii de vânzare.
  • Simplificarea Muncii: Dorința noastră este să îți simplificăm munca cu ajutorul inteligenței artificiale, fără a-ți împovăra atribuțiile.
  • Satisfacția Muncii: Dacă ai satisfacția muncii, vei avea și satisfacție financiară, ceea ce duce la stabilitatea locului de muncă. Chimie cu echipa și credința în serviciile Eko Group sunt fundamentale pentru succesul tău.

Cultura și Mediul de Lucru la Eko Group

Eko Group pune accent pe crearea unui mediu de lucru pozitiv și stimulant. Ne dorim să te vedem entuziasmat și zâmbitor, iar de restul ne ocupăm noi. Alăturându-te echipei noastre, vei avea parte de satisfacția muncii, stabilitate financiară și o chimie excelentă cu echipa.

Egalitatea de Șanse

Eko Group este un angajator care oferă egalitate de șanse și încurajează candidaturile din toate sectoarele comunității. Compania promovează diversitatea și incluziunea, recunoscând valoarea adusă de perspectivele diverse.

Cum Să Aplici

Dacă ești interesat să faci parte din echipa noastră și să contribui la succesul nostru, te invităm să ne trimiți CV-ul tău la hr@ekogroup.ro sau să ne scrii pe WhatsApp la 0771 303 303 pentru a programa un videocall pe ZOOM.

Despre Eko Group

Eko Group este un pionier în inovațiile digitale, dedicat să ofere soluții tehnologice avansate pentru clienții săi. Cu o echipă de profesioniști pasionați și competenți, Eko Group continuă să stabilească noi standarde în industrie prin implementarea celor mai recente tehnologii și strategii de optimizare digitală.

Extinderea echipei de vânzări a Eko Group pentru perioada 2024-2025 reprezintă o oportunitate unică pentru profesioniștii în domeniu. Cu sprijinul a 30 de specialiști în vânzări, compania își propune să atingă noi culmi de succes și să ofere clienților săi soluțiile publicitare de care au nevoie pentru a-și maximiza rezultatele. Alătură-te echipei Eko Group și transformă potențialul tehnologic în succes comercial!

Articole Recente