Roxana Ciuhulescu și moștenirea Zinei Dumitrescu: “Inima mea îi va fi mereu recunoscătoare

Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu, cunoscută pentru statura sa impunătoare și carisma deosebită, a avut parte de momente definitorii în cariera sa grație influenței regretatei Zina Dumitrescu. Zina Dumitrescu, supranumită și “Mama Modei Românești”, a avut un impact profund asupra multor modele și vedete din România, printre care și Roxana Ciuhulescu.

Zina Dumitrescu: Mentor și Prietenă de Nădejde pentru Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu și-a început cariera într-o perioadă în care moda românească trecea printr-o transformare majoră, iar Zina Dumitrescu era figura centrală a acestei schimbări. Dumitrescu nu a fost doar un mentor pentru Roxana, ci și o prietenă apropiată care a ghidat-o în momentele dificile ale vieții. “Rămâne în inima mea”, spune Roxana, reflectând asupra influenței pe care Zina a avut-o asupra ei.

Pentru Roxana, Zina Dumitrescu a fost mai mult decât o simplă antrenoare în ale modei. Ea a fost un pilon de sprijin, oferindu-i nu doar sfaturi profesionale, ci și personale. În momentele când Roxana se simțea nesigură, Zina a fost cea care i-a insuflat încrederea necesară pentru a-și urma visele și pentru a-și croi un drum propriu în lumea modei și a televiziunii.

Lecțiile Prețioase Primite de la Zina Dumitrescu

Relația dintre cele două a fost construită pe respect reciproc și pe o prietenie autentică. Roxana își amintește cu drag de perioadele petrecute împreună, de discuțiile lungi despre viață și carieră, și de sfaturile prețioase pe care Zina i le oferea. Într-un interviu, Roxana a mărturisit că Zina a fost cea care a învățat-o să nu renunțe niciodată și să lupte pentru ceea ce își dorește, indiferent de obstacole.

Amintirile legate de Zina Dumitrescu sunt numeroase și pline de emoție. De exemplu, Roxana povestește cum Zina i-a fost alături în momentele dificile ale divorțului său și cum a ajutat-o să-și păstreze demnitatea și să își continue drumul profesional. Aceasta a fost o lecție valoroasă care a ajutat-o pe Roxana să treacă prin perioadele tumultoase ale vieții sale personale și profesionale.

Impactul Emoțional și Profesional al Zinei Dumitrescu în Viața Roxanei Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu recunoaște că succesul său în carieră și în viață se datorează în mare parte îndrumării și sprijinului necondiționat primit de la Zina Dumitrescu. “Rămâne în inima mea pentru tot ce a făcut pentru mine”, spune Roxana, subliniind astfel impactul profund pe care această femeie extraordinară l-a avut asupra ei.

În concluzie, recunoștința Roxanei Ciuhulescu față de Zina Dumitrescu este palpabilă și profundă. Amintirile și lecțiile primite de la “Mama Modei Românești” vor rămâne mereu parte din viața ei, influențându-i deciziile și perspectivele asupra carierei și vieții personale.

BusinessWoman.ro

Articole Recente